Valid

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Dienstentevredenheid

 

Valid 

[[FILTER]]

 

Valid [[FILTER]]

Competenties

Klantgerichtheid

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL VALID

Valid helpt middelgrote ondernemingen bij het optimaliseren en innoveren van hun business met diensten op het gebied van managed services, IT-consultancy en digital business. Opgericht in 1999 onderkent Valid dat IT steeds bepalender wordt voor het onderscheidend vermogen van ondernemingen. Daarbij speelt Valid naar eigen zeggen ook in op de trend dat security (mens en technologie) steeds belangrijker wordt. Minstens tachtig procent van de omzet is afkomstig van opdrachtgevers uit de industriële sector, de financiële en zakelijke dienstverlening en de vastgoedsector, zowel commercieel als sociaal. De industriële sector vormt de hoofdmoot en het ondersteunen van infrastructuur en applicaties in het operationele proces behoren volgens Valid tot de specialismen. Het bedrijf stelt te werken met klantteams waarin verschillende soorten domeinkennis worden gebundeld. Als service integrator werkt Valid nauw samen met partners; het bedrijf is meervoudig Microsoft Gold Partner, zowel op het data-, infrastructuur- en het clouddomein als voor softwareontwikkeling. Intern heeft Valid een nieuwe beoordelingssystematiek geïntroduceerd waarbij persoonlijke en bedrijfsdoelen nauw op elkaar zijn afgestemd.

 

BETROUWBARE RAPPORTAGES ZIJN ESSENTIEEL  

Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars, in zogenaamd residentieel vastgoed. Ruim 28.000 huurwoningen in het Nederlandse middenhuursegment zijn in het bezit van Vesteda, met een totale waarde van 7,9 miljard euro. Het bedrijf werkt al lange tijd samen met Valid. Zo heeft Valid onder meer meegewerkt aan de realisatie van een selfservice portal voor de huurders en de infrastructuur gestabiliseerd. Dit heeft in 2016 tot een IT-outsourcingcontract geleid dat in oktober 2019 is verlengd met nog eens drie jaar. Naast de managed services voor de gehele infrastructuur, inclusief werkplekbeheer en servicedesk voor eindgebruikers, maakt Vesteda inmiddels ook gebruik van de kennis en expertise die Valid heeft op het gebied van business intelligence en software development. Omdat Vesteda onder toezicht staat van DNB en AFM zijn betrouwbare rapportages essentieel. Samen met Vesteda moderniseert Valid de dataomgeving van de organisatie door middel van een datawarehouse op basis van Microsoft Azure.

  Omzet Aantal medewerkers
Wereldwijd ? ?
Nederland 32,3 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in de Benchmark Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Anywhere365, Cisco, Citrix, Kaspersky, Microsoft, Microsoft Azure, NetApp, Office365, Palo Alto Networks, Veeam, Vmware, Uniserver, Workspace 365
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, NEN 7510, ISAE 3402/SOC1 Type II
Locatie(s) in Nederland
?
(Focus) Sectoren
Financiële dienstverlening, Productie & Industrie, Wonen, Zakelijke dienstverlening

Aandeel evaluaties per sector

  Bekijk het profiel van Valid op cloudsourcing.nl