Telindus

Telindus

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Dienstentevredenheid

 

Telindus 

[[FILTER]]

 

Telindus [[FILTER]]

Competenties

Klantgerichtheid

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL TELINDUS

Telindus, onderdeel van de Proximus-groep, is specialist in de bouw en het beheer van IT-platformen en levert diensten op het gebied van cloud, security en networking. In de visie van Telindus is een IT-platform een veilig, innovatief en betrouwbaar fundament op basis waarvan een organisatie snel kan reageren op de continue druk vanuit de business en de markt. Telindus bedient onder meer de (lokale) overheid, de zorg, het transport, de (maak)industrie, de ISPmarkt en de financiële en zakelijke dienstverlening. De serviceprovider stelt organisaties te helpen zich te richten op de realisatie van de ambitie(s) en doelen van morgen door zowel een strategisch, tactisch als operationeel sparringpartner voor klanten te zijn op het vlak van business, IT en innovatie. Daarbij investeert Telindus zelf ook continu in het innoveren van haar eigen dienstenportfolio. Het bedrijf heeft het afgelopen jaar een nieuw target operating model geïmplementeerd waarbij wordt gewerkt met drie waardeketens: security & service intelligence, smart infra cloud en smart infra networking. Het voordeel voor de klanten is dat Telindus hiermee in korte tijd marktspecifieke diensten kan ontwikkelen. Zo levert Telindus bijvoorbeeld managed services rondom de smart city, gericht op grote steden en regio’s. Bij deze managed services ligt het accent op outcomes (zoals beschikbaarheid en veiligheid) in plaats van op technologie (zoals een firewall).

 

BESCHERMING VAN IT-EINDGEBRUIKERS  

Stichting Philadelphia Zorg is een landelijke organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Het bedrijf heeft ruim 6.300 medewerkers die zich dagelijks inzetten voor meer dan 7.500 cliënten. Gezien de kwetsbare doelgroep wil Philadelphia Zorg een hogere graad van beveiliging van het internetverkeer en meer zicht op het internetgedrag van medewerkers. Net als elk ander bedrijf is Philadelphia Zorg kwetsbaar voor cyberaanvallen, vanwege de gerichtheid van internetcriminelen op het verhandelen van medische gegevens, wat veel geld oplevert. De meeste cyberdreigingen hebben echter geen betrekking op de IT-infrastructuur maar op de IT-eindgebruikers die via het internet gebruikmaken van applicaties. Daarom heeft Philadelphia Zorg gekozen om de managed DNS-dienst op basis van Cisco Umbrella-technologie af te nemen bij Telindus. De oplossing van Telindus en Cisco draait in de cloud, waardoor het implementeren zeer snel verloopt. Telindus analyseert dagelijks alle threat intelligence en voert de benodigde acties en controles uit. Hierdoor hebben alle medewerkers veilig toegang tot het internet op kantoor, thuis en onderweg, is de digitale veiligheid gewaarborgd en zijn persoonsgegevens van cliënten optimaal beveiligd.

  Omzet Aantal medewerkers
Wereldwijd 5,7 mld. EUR ?
Nederland 102,8 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in de Benchmark Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Ciena, Cisco, Commvault, Dell EMC, F5 Networks, Fortinet, Infinera, Infoblox, Juniper Networks, NetApp, Nutanix, Palo Alto Networks, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, ISAE 3402/SOC1
Locatie(s) in Nederland
?
(Focus) Sectoren
Telindus geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Aandeel evaluaties per sector

  Bekijk het profiel van Telindus op cloudsourcing.nl