T-Systems

T-Systems

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Dienstentevredenheid

 

T-Systems 

[[FILTER]]

 

T-Systems [[FILTER]]

Competenties

Klantgerichtheid

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL T-SYSTEMS

T-Systems is een onafhankelijke managed serviceprovider en IT-integrator, die organisaties helpt bij hun digitale transformatie. Met diensten op het gebied van integratie en orkestratie slaat het bedrijf een brug tussen mode-1- en mode-2- (of legacy en innovatieve) IT. Het bedrijf is naar eigen zeggen op technologievlak agnostisch en wil klanten een zo groot mogelijk ecosysteem kunnen bieden. T-Systems Nederland richt zich met name op de top 150-ondernemingen met diensten op het gebied van SAP, cloud, netwerken en security. Daarnaast is een nieuwe tak opgezet voor digital solutions, waarbij met verschillende partners wordt samengewerkt. Ook biedt T-Systems sinds kort IoT-as-a-Service aan. Met standaard platformen, connectiviteit zoals 5G en innovatieve sensorleveranciers zegt het bedrijf geïntegreerde end-to-end IoT-oplossingen en digitale innovaties te leveren, waarmee het klanten helpt bij het op nieuwe manieren inzetten van data. Hiermee richt T-Systems zich nadrukkelijk op industrie 4.0, FMCG, logistiek en transport. Het bedrijf heeft Europese roots, waardoor T-Systems zich volkomen thuis zegt te voelen in de lokale en Europese wet- en regelgeving. Intern geeft T-Systems via training en opleiding veel aandacht aan het vergroten van het intern ondernemerschap en het innovatievermogen. 

 

SLIMME BRUG VRAAGT ZELF OM ONDERHOUD  

Rijkswaterstaat is in 2020 haar grootste project ooit gestart. In totaal gaat Rijkswaterstaat tot 2033 meer dan honderd bruggen, tunnels en andere objecten renoveren voor een bedrag van 20 miljard euro. T-Systems heeft samen met een Duitse partner (BS2) een slimme IoT-oplossing ontwikkeld om hoge onderhoudskosten te reduceren. In nauwe samenwerking met Dura Vermeer en de Provincie Noord-Holland is de Kogerpolderbrug (N246) voorzien van 12 IoT-sensoren in het beton. Die meten de temperatuur, vochtigheid en het ontstaan van corrosie. Data uit de sensoren gaat via het draadloos IoT-netwerk van T-Mobile naar een centraal dataplatform van T-Systems. Afwijkingen van de toegestane norm worden realtime gesignaleerd, zodat de beheerder van de brug tijdig kan ingrijpen en hoge onderhoudskosten worden voorkomen. Ook bij de traditionele fysieke inspecties, waarbij letterlijk gaten in de brug worden geboord, worden kosten bespaard. Daarnaast is op basis van analyses preventief en planbaar onderhoud mogelijk, wat bijdraagt aan de vermindering van de overlast voor het autoverkeer. Het IoT-platform is zo ontwikkeld dat het gemakkelijk uit te breiden is met andere relevante sensordata, zodat de brug steeds slimmer wordt. Dit voorkomt allerlei losse IoT-datastromen, iets wat een probleem is in veel IoT– en smart city-projecten.

  Omzet Aantal medewerkers
Wereldwijd 6,8 mld. EUR ?
Nederland 181 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in de Benchmark Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
T-Systems werkt met veel verschillende partners, waaronder Akamai, Aryaka, Cisco, Huawei, Informatica, Microsoft, SAP en VMware. Daarnaast heeft zij een cloudecosysteem met meer dan 90 partners, waaronder Amazon Web Services en Red Hat.
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27017, ISO/IEC 27018, ISO 20000-1, ISO/IEC 22301, OHSAS 18001
Locatie(s) in Nederland
?
(Focus) Sectoren
Financiële dienstverlening, Overheid/Publieke dienstverlening, Productie & Industrie, Retail, Transport & Logistiek

Aandeel evaluaties per sector

  Bekijk het profiel van T-Systems op cloudsourcing.nl