Solvinity

Solvinity

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Dienstentevredenheid

 

Solvinity 

[[FILTER]]

 

Solvinity [[FILTER]]

Competenties

Klantgerichtheid

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL SOLVINITY

Solvinity is een landelijk opererende en zelfstandige IT-dienstverlener met ruim 250 medewerkers. Het levert secure managed-IT- en outsourcingdiensten. Solvinity verzorgt daarbij het ontwerp en de transitie van missiekritieke applicatieomgevingen naar de private of public cloudSolvinity verzorgt behalve het infrastructuur– en (technisch) applicatiebeheer op verzoek ook werkplekdiensten gebaseerd op Office 365 en Citrix. Solvinity stelt zich te onderscheiden door haar jarenlange ervaring met innovatie en transformatie in grote en kleinere organisaties. Kwaliteit en security vormen naar eigen zeggen de basis van de gehele IT-dienstverlening. Solvinity stelt zich te richten op langdurige partnerships waarin organisaties met bedrijfskritieke toepassingen en gevoelige informatie optimaal worden ondersteund. Behalve klanten in de publieke sector, bestaande uit onder meer de Rijksoverheid en gemeenten, bedient Solvinity ook financiële instellingen, bedrijven in de zakelijke dienstverlening en softwarebedrijven. Speerpunten voor toekomstige ontwikkelingen bij Solvinity zijn het verder benutten van de mogelijkheden van de public cloud, de toepassing van containertechnologie en een continue focus op beveiliging en het verder automatiseren van processen. 

 

MAXIMALE CONTROLE OVER IT-PROCESSEN  

Zorginstituut Nederland is een zelfstandig bestuursorgaan dat valt onder het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het behartigt de belangen van iedereen die op grond van de Zorgverzekeringswet en de Wet langdurige zorg recht heeft op zorg. Met het oog op de toekomst, de groeiende verantwoordelijkheden van het instituut en de razendsnelle ontwikkelingen op IT-gebied, was het Zorginstituut op zoek naar een betrouwbare partner voor het beheer van de IT-omgeving en de virtuele werkplekken. Na een zorgvuldige selectieprocedure koos het Zorginstituut voor Solvinity. Het Zorginstituut heeft de IT-omgeving en de virtuele werkplekken ondergebracht in dedicated datacentra van Solvinity. Dit verzekert de organisatie van maximale controle over de IT-processen waarin veel gevoelige gegevens omgaan en garandeert de continuïteit van de IT-dienstverlening. Solvinity zorgt onder meer voor dedicated storage in een dual datacenter-oplossing, waardoor het Zorginstituut volledig voldoet aan alle wettelijke vereisten en beter bestand is tegen onvoorziene omstandigheden en noodgevallen. De organisatie beschikt over een beveiligde netwerkinfrastructuur waarin meer dan honderd virtuele machines zijn ondergebracht. Solvinity levert diverse managementen control-voorzieningen. Het beheer van de applicaties van het Zorginstituut wordt verzorgd door een vast klantteam bij Solvinity.

  Omzet Aantal medewerkers
Wereldwijd ? ?
Nederland 48 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in de Benchmark Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Amazon Web Services, Axians, Cisco, Citrix, Dell EMC, HPE, Microsoft, Microsoft Azure, NetApp, Office 365, Oracle, Securelink, Veeam, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, NEN 7510, ISAE 3402/SOC1 Type II, SOC2; Verwacht in 2020: PCI DSS, SOC2 (Public Cloud/ Microsoft Azure)
Locatie(s) in Nederland
?
(Focus) Sectoren
Financiële dienstverlening, IT & Telecom, Overheid/Publieke dienstverlening, Transport & Logistiek, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Aandeel evaluaties per sector

  Bekijk het profiel van Solvinity op cloudsourcing.nl