Proact

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Dienstentevredenheid

 

Proact 

[[FILTER]]

 

Proact [[FILTER]]

Competenties

Klantgerichtheid

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL PROACT

Proact is een onafhankelijke Europese datacenter-, outsourcing- en clouddienstenprovider. Het moederbedrijf, Proact IT Group AB, is opgericht in 1994 en sinds 1999 genoteerd aan Nasdaq Stockholm (PACT). In 2019 heeft Proact het Nederlandse PeopleWare overgenomen, specialist in het moderniseren en beheren van IT-omgevingen. Daarmee is volgens Proact een compleet diensten- en productenpalet ontstaan, van nieuwe werkplek tot datacenter. Het bedrijf levert werkplekken, adoptietrajecten, gebruikersondersteuning, datacenterdiensten, infrastructuurbeheer en applicatiediensten. Proact stelt met het eigen service-integratiemodel voor haar opdrachtgevers een hoge mate van ontzorging te realiseren op het gebied van operationele IT-activiteiten. Daarnaast blijft Proact zich richten op verdere automatisering van IT en op het moderniseren van infrastructuren in de vorm van multicloudoplossingenProact bedient alle branches met accenten in de clusters zorg, lokale overheid en zakelijke dienstverlening (waaronder advocatuur en finance). Proact streeft naar een sterke betrokkenheid bij de klant in alle lagen van de organisatie. 

 

TOEKOMSTBESTENDIGE WERKPLEK  

Aveco de Bondt is een onafhankelijk ingenieursbureau dat onderdeel is van het concern Volker Wessels. Het bureau levert onderzoeks- en advieswerk in de markten ruimtelijke ontwikkeling, gebouwen, infrastructuur & mobiliteit, energie & duurzaamheid, water en industrie. Met vijf vestigingen in Nederland heeft Aveco de Bondt behoefte aan een flexibele oplossing om alle 450 werkplekken te voorzien van de benodigde functionaliteiten. Proact heeft daarom voor het ingenieursbureau de Modern Workspace ingericht, een managed werkplek gebaseerd op Microsoft 365. Proact heeft het volledige management van de (cloud-)IT-infrastructuur op zich genomen en levert eveneens eindgebruikersondersteuning. Daarnaast is de werkplek verrijkt met toegevoegde waarde in de vorm van security, adoptie, selfservice en intranet. Met de nieuwe werkplek is Aveco de Bondt toekomstbestendig en slagvaardig. De werkplek stelt het bureau in staat om de productiviteit te verhogen, zonder capaciteit te hoeven toevoegen. Het ingenieursbureau heeft verder het third-party management op basis van service-integratie (SPOC) belegd bij Proact.

  Omzet Aantal medewerkers
Wereldwijd 3,4 mld. SEK ?
Nederland 71 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in de Benchmark Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Amazon Web Services, Arista, Cisco, Commvault, Dell EMC, Hitachi Data Systems, Juniper Networks, Microsoft, NetApp, Oracle, Pure Storage, Riverbed, Veeam, VMware, Zerto
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO/IEC 27001, ISAE 3402 Type 2, NEN 7510, NEN 4400, MVO Prestatieladder 3, PCI DDS
Locatie(s) in Nederland
?
(Focus) Sectoren
Proact geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Aandeel evaluaties per sector

  Bekijk het profiel van Proact op cloudsourcing.nl