OGD

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Dienstentevredenheid

 

OGD 

[[FILTER]]

 

OGD [[FILTER]]

Competenties

Klantgerichtheid

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL OGD

Het Nederlandse OGD ict-diensten (OGD) bedient klanten in de sectoren retail, financiële dienstverlening, zorg, onderwijs, publieke sector en manufacturing. OGD heeft meer dan dertig jaar ervaring in het ontzorgen van haar klanten, het bouwen van toekomstbestendige IT-omgevingen en het ontwikkelen van nieuwe en hernieuwde businessapplicaties. Onderdeel van het portfolio is de werkplek waarbij de klant optimaal, vanuit één omgeving, toegang heeft tot de benodigde functionaliteit. OGD biedt haar diensten aan in de vorm van advies, ontwikkeling en beheer door inzet van professionals en consultants. Het portfolio met de pijlers professional services, software & business intelligence en outsourcing is in 2019 uitgebreid met application transformation services. Hiermee stelt OGD haar klanten te ondersteunen bij het effectiever maken van de bedrijfsprocessen door het optimaliseren en daarna onderhouden van het applicatielandschap. Dit sluit aan op de visie van OGD dat de toekomst vraagt om een modern applicatielandschap. Hiervoor zet OGD diensten in vanuit het eigen portfolio en van haar strategische partners. Door bijvoorbeeld data te ontsluiten via cloudintegratie stelt OGD meer waarde te creëren voor de klant. OGD wil zich onderscheiden door een open, innovatieve en informele bedrijfscultuur, die veel handvatten biedt voor samenwerking. Deze cultuur is de drijvende kracht achter het motto ‘samen slimmer’. Ook bij haar partners kiest OGD bewust voor transparante samenwerkingsvormen.

 

NIEUWE WERKPLEK VOOR DIGITALE ZORG  

Accare is een gespecialiseerde ggz-instelling voor jeugd- en kinderpsychiatrie met bijna dertig locaties in Noord- en Midden-Nederland. Jaarlijks helpt Accare 14.000 kinderen. Een van de waarden van Accare is ‘We doen ons werk zoals het is bedoeld, niet per se zoals het is georganiseerd’. De professionals van Accare maken steeds meer gebruik van digitale middelen om de zorg te verbeteren. Zo is er een virtuele ‘durfpoli’ waar cliënten met virtual reality van hun spinnenangst afkomen. Accare was op zoek naar een moderne werkplek die door medewerkers als prettig, snel en stabiel wordt ervaren. Via een best value-aanbesteding kwam Accare bij OGD uit. OGD kon zich hierbij richten op de functionele doelstellingen van de zorginstelling en was verder vrij in de keuze van de techniek die ingezet wordt. OGD stelde een plan van aanpak op en voert in de volgende fase een verdiepend assessment uit. In dit assessment wordt per applicatie bepaald welke applicatietransformatie het meest geschikt is. Dit zorgt ervoor dat Accare de regie blijft voeren op al haar applicaties, zowel in de cloud als on-premise. Doordat de techniek de stabiele werkplek niet meer in de weg zit, wordt het werk voor eindgebruikers makkelijker en prettiger. Medewerkers kunnen altijd en overal werken, ook met de nieuwste digitale middelen, wat perfect aansluit op de doelstellingen van de organisatie.

  Omzet Aantal medewerkers
Wereldwijd ? ?
Nederland 60 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in de Benchmark Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
OGD werkt samen met verschillende hard- en softwarepartners, waaronder Amazon, Cisco, Citrix, Dell EMC, HP, HPE, Ivanti (RES Software), Juniper Networks, Microsoft, Nutanix, Palo Alto Networks, TOPdesk, Veeam en VMware. Daarnaast werken zij samen met een aantal partners die aanvullende dienstverlening bieden, zoals Ask Roger!, Axis into ICT, Portiva, Schuberg Philis en The Datacenter Group.
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO/IEC 27001, SNA-Keurmerk, ISAE 3000/SOC2
Locatie(s) in Nederland
?
(Focus) Sectoren
Financiële dienstverlening, Onderwijs, Overheid/Publieke dienstverlening, Productie & Industrie, Retail, Zorg

Aandeel evaluaties per sector

  Bekijk het profiel van OGD op cloudsourcing.nl