myBrand (Conclusion)

myBrand (Conclusion)

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Dienstentevredenheid

 

myBrand (Conclusion) 

[[FILTER]]

 

myBrand (Conclusion) [[FILTER]]

Competenties

Klantgerichtheid

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

*Deze pagina bevat uitsluitend gegevens en scores van myBrand. In de benchmark en in het profiel van Conclusion zijn de scores van Conclusion en myBrand samengevoegd.


 

BEDRIJFSPROFIEL MYBRAND

myBrand, onderdeel van Conclusion, levert als integrale SAP- en outsystems-dienstverlener een volledig dienstenpalet aan bedrijven in de Nederlandse corporate midmarketmyBrand heeft als SAP-specialist specifieke aandacht voor de retailbranche, mede vanwege het bestaan van SAP Retail. myBrand is actief op het gebied van hosting, licenties en technisch en functioneel applicatiebeheer, maar ook op het gebied van (greenfield) SAP-implementaties en rapid application development platforms. Ook worden klanten begeleid bij het implementeren van nieuwe en innovatieve SAP-oplossingen, zoals SAP C/4HANA, SAP SuccessFactors en SAP S/4HANA (cloud). myBrand heeft de scope van de dienstverlening en de bijbehorende expertise verbreed door naast de myBrand Private Cloud eveneens te gaan leveren op Microsoft Azure en Amazon Web Services. Ook op het vlak van productontwikkeling, in de vorm van add-ons op cloudproducten van SAP, is myBrand actief. Doordat consultants steeds meer met de business in plaats van met IT samenwerken, claimt myBrand continu te investeren in de ontwikkeling van kennis en vaardigheden op het vlak van proces, product en methodieken zoals bijvoorbeeld DevOps. Door de toenemende vraag naar grote transformatieprojecten heeft myBrand haar activiteiten op dat vlak ondergebracht in een aparte tak, myBrand Implementation Services. 

 

PROBLEEMLOZE ONTVLECHTING VAN IT  

41 jaar geleden is Contiweb gestart als een zelfstandige machinebouwer in de grafische industrie. Het bedrijf, dat wereldwijd actief is, is daarna onderdeel geweest van verschillende concerns, waaronder (tot de zomer van 2018) van het Amerikaanse Goss International. Toen werd besloten Contiweb te verzelfstandigen, moest de SAP-omgeving onder grote tijdsdruk worden ontvlochten om geen dubbele licentiekosten te betalen. De IT van Contiweb bestaat uit twee onderdelen: alles rondom infrastructuur en het SAP-landschap. Er werd gestart met de ontvlechting bij de SAP-omgeving, ook omdat deze ondersteunend is aan alle primaire businessprocessen. Daarnaast werd gestart met de inrichting van SAP voor het Amerikaanse sales- en servicekantoor; hiermee wilde Contiweb eveneens snel live. Contiweb bedient klanten van over de hele wereld, met een nadruk op Noord-Amerika en Europa. Het Amerikaanse kantoor is voor grofweg de helft van alle klantcontacten verantwoordelijk. De belangrijkste eis van Contiweb was dat de interne klanten altijd moesten kunnen doorwerken en dat de externe klanten hier helemaal niets van mochten merken. Onder projectmanagement van myBrand is dat gelukt. De deadline is gehaald, zonder dat de business er ook maar één dag last van heeft ondervonden.

  Omzet Aantal medewerkers
Wereldwijd ? ?
Nederland 61,1 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in de Benchmark Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Amazon Web Services, Dell Boomi, Fujitsu, Microsoft Azure, NetApp, OTC, OutSystems, SAP, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 14001, ISO/IEC 27001, ISAE 3402/SOC1 Type II
Locatie(s) in Nederland
?
(Focus) Sectoren
Financiële dienstverlening, Overheid/Publieke dienstverlening, Productie & Industrie, Retail, Transport & Logistiek, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Aandeel evaluaties per sector