IBM

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Dienstentevredenheid

 

IBM 

[[FILTER]]

 

IBM [[FILTER]]

Competenties

Klantgerichtheid

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL IBM

IBM is een van de grote wereldspelers op het gebied van cloud en cognitieve oplossingen, met klanten in circa 170 landen. IBM helpt organisaties bij hun digitale transformatie en innovatie, waarbij betrouwbaarheid en samenwerking centraal staan. Samen met de klant wordt nieuwe expertise opgebouwd rond bestaande en nieuwe technologieën, waaronder cloudcomputing, AI, quantum computing and blockchain en wordt er nieuwe bedrijfswaarde gecreëerd. Hierbij maakt IBM gebruik van de Garage-aanpak, een verzameling van methodes die het mogelijk maakt om snel nieuwe schaalbare bedrijfsplatformen te ontwikkelen. IBM ondersteunt bedrijven in hun cloudstrategie en biedt klanten de essentiële tools om alle voordelen van de cloud te benutten. IBM’s hybride multicloudoplossingen en -platform, gebouwd op Red Hat-technologie, stellen organisaties in staat bedrijfskritische applicaties eenmalig te bouwen en dan uit te voeren op alle toonaangevende publieke of private clouds. IBM helpt organisaties een succesvolle AI-strategie op te bouwen, talent te optimaliseren en de mogelijkheden van AI op schaal in te zetten, met als doel innovatie, snelheid en wendbaarheid te bereiken. 

 

ALLE POLISSEN IN DE CLOUD  

Aegon NV is een van oorsprong Nederlands bedrijf, dat in 1983 is ontstaan na de fusie van AGO en Ennia. Aegon heeft activiteiten in meer dan twintig landen in Amerika, Europa en Azië. De onderneming biedt wereldwijd zo’n 30 miljoen klanten levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheerproducten aan. Aegon heeft in IBM een partner gevonden die het beheer van de bestaande 800.000 polissen op zich neemt totdat de laatste polis in 2066 haar einddatum bereikt. De polissen zullen naar IBM’s Open Insurance Platform worden gemigreerd. Hierdoor wordt het proces, van klantenservice tot financiële afhandeling, gedigitaliseerd op een geavanceerd IT-platform dat wordt gehost in de IBM public cloud. Met behulp van IBM’s Open Insurance Platform streeft Aegon Nederland ernaar de polisadministratie te moderniseren en de continuïteit van de klantenservice te waarborgen voor de lange termijn. Door de uitbesteding aan IBM vermindert Aegon de beheerkosten per polis voor de complete resterende looptijd hiervan en verzekert het de voortgang van het beheer van zogenoemde ‘closed books’-polissen tegen een vaste lage prijs.

  Omzet Aantal medewerkers
Wereldwijd 77,1 mld. USD ?
Nederland ? ?
Aantal evaluaties in de Benchmark Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
IBM werkt met veel verschillende partners. De strategische partners rond digitale transformatie zijn: Apple, Cisco, Salesforce, Samsung, SAP en Workday.
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO 20000, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27018, ISO 50001, ISO 45001, ISO/IEC 27017, ISO 22301, ISO 31000, ISO 13485, ISAE 3402, ISAE 3402/SOC1, ISAE 3402/SOC1 Type I, ISAE 3402/SOC1 Type II, ISAE 3000/SOC2, SOC2, SOC3, PCI DSS, FISMA, HIPAA
Locatie(s) in Nederland
?
(Focus) Sectoren
IBM geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Aandeel evaluaties per sector

  Bekijk het profiel van IBM op cloudsourcing.nl