Detron

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Dienstentevredenheid

 

Detron 

[[FILTER]]

 

Detron [[FILTER]]

Competenties

Klantgerichtheid

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL DETRON

Detron is een Nederlandse IT-dienstverlener die zich richt op vier sectoren binnen de zakelijke markt: de overheid, de zorg, de industrie en de zakelijke dienstverlening. Het bedrijf levert geïntegreerde werkplekdiensten, inclusief unified communication-oplossingen, (hybride) cloud– en infrastructuurdiensten, connectiviteit, security en applicatiemanagement. De werkplekdiensten worden gezien als een centraal punt waar omheen de rest van de dienstverlening wordt gepositioneerd. De afgelopen tijd is Detron sterk gegroeid in de zorg (specifiek care) en overheid; in de laatste markt heeft Detron na een Europese aanbesteding een contract voor onbepaalde tijd weten te vernieuwen voor de ICT Werkomgeving Rijk. Daarbij gaat het om het kavel vaste telefonie met uitbreidingsmogelijkheden op het gebied van VoIP. Intern heeft Detron een kanteling doorgevoerd, zodat de dienstverlening aan klanten integraal wordt geleverd. Daarbij staat naar eigen zeggen de klantbehoefte centraal. Daarom biedt Detron ook adoptiediensten aan, waarbij medewerkers worden begeleid bij het in gebruik nemen van nieuwe technologie. Detron zet in op organische groei binnen de vier hierboven genoemde sectoren.

 

NIEUWE WERKPLEK VOOR FUSIEPARTNERS  

De stichtingen MIK en PIW Groep zijn op 1 september 2019 gefuseerd. Doel is om als één sterke organisatie de dienstverlening en de samenwerking tussen kinderopvang (MIK) en sociaal werk (PIW) op innovatieve wijze te versterken en te vernieuwen. Nog beter samenwerken met scholen, gemeenten en andere (keten)partners in het sociale domein behoort ook tot de doelstellingen. Door de fusie is een organisatie ontstaan van achthonderd medewerkers. Hierbij is ervoor gekozen om het IT-beheer van MIK en PIW uit te besteden en een nieuwe digitale werkplek te realiseren die goed zou aansluiten op de dagelijkse bedrijfsvoering. Detron werd geselecteerd om het integrale IT-beheer te verzorgen, waaronder het samenvoegen van de domeinen, het leveren van nieuwe hardware (laptops, tablets), firewalls en een goed bereikbare servicedesk. Detron heeft de bestaande IT-domeinen van PIW en MIK naar één nieuwe hybride omgeving met Office 365 en een remote desktop services-farm met behoud van de bestaande back-end servers gemigreerd. Medewerkers kunnen nu onafhankelijk van plaats en tijd uniform op een beveiligde manier bij de voor hen toegankelijke documenten en applicaties.

  Omzet Aantal medewerkers
Wereldwijd - ?
Nederland 79,6 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in de Benchmark Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Amazon Web Services, Cisco, Citrix, Dell EMC, Extreme Networks, HPE, IBM, Microsoft, Microsoft Azure, Microsoft Teams, Microsoft 365, Mitel, Office 365, Oracle, Printix, SCCM, SfB, VMware, Workspace 365, Uniserver
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, NEN 7510; Verwacht in 2020: ISAE 3402/SOC1 Type I
Locatie(s) in Nederland
?
(Focus) Sectoren
Overheid/Publieke dienstverlening, Productie & Industrie, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Aandeel evaluaties per sector

  Bekijk het profiel van Detron op cloudsourcing.nl