Axians

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Dienstentevredenheid

 

Axians 

[[FILTER]]

 

Axians [[FILTER]]

Competenties

Klantgerichtheid

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL AXIANS

Axians bedient wereldwijd klanten in alle sectoren – private bedrijven, publieke organisaties, overheidsinstanties en serviceproviders. In Nederland wordt voor zowel Nederlandse als internationale klanten gewerkt in alle sectoren, met een sterke vertegenwoordiging in de sectoren onderwijs en industrie. Axians wil zich onderscheiden door dicht bij de klant te staan en samen met de klant te innoveren. Daarbij zijn naar eigen zeggen mensen belangrijker dan de technologie: zij helpen immers grip te houden op de complexe digitale transformatie en zorgen ervoor dat technologische voortuitgang hand in hand gaat met een succesvolle adoptie. Rondom managed diensten en outsourcing volgt Axians de aanpak ‘outsource, optimizeinnovate’ – waarbij met name efficiency en innovatie op de lange termijn de boventoon voeren. Wat Axians betreft vormen sensoren en data steeds meer de basis voor slimme nieuwe toepassingen zoals IoT, virtual reality, machine learningartificial intelligence, blockchain, bots en apps. Axians zegt veel te investeren in de onderliggende technologieën en in security, big data en datamanagement. Afgelopen jaar werd onder meer Kadenza overgenomen, een specialist op het vlak van bigdata-diensten, visualisatie en financiële rapportages.

 

DE ‘CLASSROOM OF THE FUTURE’  

Landstede behoort met zo’n 25.000 leerlingen en drieduizend medewerkers tot een van de grootste onderwijsinstellingen van ons land. De groep biedt voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs op 44 locaties in onder meer Dronten, Zwolle, Kampen en Harderwijk. Landstede had te maken met een verouderd, complex en soms instabiel netwerk. Bovendien zou de support van veel onderdelen komen te vervallen. Voor de dagelijkse dertigduizend gebruikers is het kunnen beschikken over snel internet en aanverwante diensten essentieel. Aan het netwerk worden daarom hoge eisen gesteld. In de ‘classroom of the future’ wordt bijvoorbeeld steeds meer gebruik gemaakt van virtual reality. Studenten kunnen op die manier realistische scenario’s trainen voor diverse branches zoals beveiliging, zorg, techniek en bouw. De scholengroep overwoog alle apparatuur zelf aan te schaffen, maar heeft toch gekozen voor een zevenjarig Network-as-a-Service-contract met Axians. Daarmee is de instelling ontzorgd op het vlak van lifecycle management, zijn ook de kosten voorspelbaar en voldoet de instelling aan de strenge regels van de AVG. Door deze keuze krijgen de IT’ers van Landstede meer tijd om bezig te zijn met onderwijs en innovatie. Ook is Landstede met deze keuze voorbereid op onderwijs op afstand. 

  Omzet Aantal medewerkers
Wereldwijd 2,5 mld. EUR ?
Nederland 250 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in de Benchmark Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Avaya, Board, Cisco, Citrix, Exact, Fortinet, HPE, IBM, Mendix, Microsoft, NetApp, Qlik, Red Hat, SAP, Snowflake, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, ISO 20000-1, NEN 7510, ISAE 3402/SOC1 Type II
Locatie(s) in Nederland
?
(Focus) Sectoren
Axians geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Aandeel evaluaties per sector

  Bekijk het profiel van Axians op cloudsourcing.nl