Dag van Gedrag

 
4 oktober 2017

Als verandering de enige constante is, wordt resultaat een bewegend doel
22 november 2017

Innovaties in informatietechnologie (IT) gaan zo snel, dat een andere wijze van sturing hard nodig is. Met traditionele management- en besturingsmethoden sturen managers vaak onbewust op contraproductief gedrag. Op onze Outsourcing Performance Day afgelopen juni, hebben we je al een klein voorproefje gegeven.

Om te leren sturen op gewenst gedrag organiseert Giarte in samenwerking met dr. Marius Rietdijk de ‘Dag van Gedrag’ op 22 november 2017. Marius is wetenschappelijk directeur van het Aubrey Daniels Research Institute for Behavior Analysis (ADRIBA) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en expert in gedragsverandering. Op de ‘Dag van Gedrag’ maakt u kennis met de basisprincipes van gedragsverandering en de concrete toepassing daarvan in samenwerkingsrelaties, bijvoorbeeld tussen Business en IT.

Deze dag is ideaal voor teams en iedereen dit het verschil wil kunnen maken in samenwerking. Op de site www.dagvangedrag.nl staat meer informatie. Aanmelden kan via deze website.